Blog

Previous Next

Sfaturi practice pentru folosirea soluţiilor de curăţare

Deoarece ne dorim cu toţii ca spaţiile noastre de relaxare să arate cât mai bine iar materialele folosite la amenajări să reziste cât mai mult în timp, ne-am gândit ca în acest articol să dăm câteva sfaturi în legătură cu folosirea soluţiilor de curăţare şi tratare a pietrei, cu atât mai mult cu cât şi aceste tipologii de produse se pot găsi şi achiziţiona din cataloagele Doris Baukraft. Soluţiile noastre oferă o eficienţă maximă, bazată pe nanotehnologie, astfel încât ele nu formează peliculă umedă, iar toată gama de produse oferă o protecţie de lungă durată precum şi rezistenţă la radiaţiile UV.
Previous Next

Sfaturi practice pentru montarea pavajului

Sezonul cald a sosit din nou, iar în situaţia creată de pandemie parcă devine şi mai importată existenţa unui spaţiu exterior amenajat pe lângă casă - ca de exemplu: o terasă, curte sau grădină – un loc în care să ne putem desfăşura o gamă cât mai largă de activităţi, alături de familie sau prieteni. Astfel, în rândurile următoare ne-am gândit să vă dăm câteva sfaturi în legătură cu montajul unor dale de pavaj potrivite pentru diferite contexte, cu atât mai mult cu cât aceste tipologii de produse se pot găsi şi achiziţiona din cataloagele Doris Baukraft.
Previous Next

Câteva sfaturi pentru realizarea aleilor de grădină

A început sezonul cald. V-ați gândit deja cum să vă amenajați aleile din grădină? Sfatul nostru este să folosiți mereu materiale de calitate superioară, care reușesc să ofere nu numai un ambient plăcut, dar şi durabilitate!

Previous Next

Piatra naturală în amenajările de interior

Piatra naturală este un material potrivit pentru designul de interior întrucât aceasta aduce mai multă căldură și farmec în casele noastre. Designerii preferă dintotdeauna materialele naturale şi prietenoase cu mediul înconjurător, iar stilul creat de aceste materiale extrem de durabile are marele avantaj că este mereu la modă.

Subcategorii

Doris Baukraft

Contact