Produse premium

Image

Produse premium

Calitatea materialelor este unul dintre cei mai importanţi factori atunci când ne referim la durabilitatea şi reușita proiectelor de amenajări exterioare și interioare. O vorbă a celor care caută calitate mai presus de orice ne spune chiar că "noi românii suntem prea săraci ca să ne cumpărăm lucruri ieftine, de proastă calitate". Sâmburele de adevăr ascuns în aceste cuvinte se referă la faptul că un produs de calitate va avea, în general, o durată de viaţă mai lungă, va necesita mai puţine reparaţii sau intervenţii şi îşi va amortiza costul, în timp, mai bine decât un produs ieftin. Cu toate acestea, calitatea nu trebuie să fie întotdeauna foarte scumpă. Lucrul acesta se poate întâmpla atunci când, unii furnizori ca Doris Baukraft ajung să facă o selecţie de produse premium, achiziţionate prin canale speciale la preţuri avantajoase, iar astfel clienţii noştri vor putea beneficia de produse de calitate superioară, la preţuri mai mici.


Vă invităm să descărcaţi ultima versiune a catalogului nostru de produse, făcând click pe link-ul de mai jos.

Soluţii de curăţare

Soluţii de curăţare

Produsele premium sunt robuste şi durabile, iar o calitate superioară oferă rezistenţă sporită la intemperii şi atrage după sine perioade de garanţie mult mai generoase. Cu toate acestea Doris Baukraft oferă şi o gamă de produse de întreţinere, impermeabilizare şi curăţare, soluţii cu ajutorul cărora putem creşte şi mai mult rezistenţa materialelor la umezeală, păstrându-le într-o formă impecabilă, de-a lungul anilor.


Vă invităm să descărcaţi ultima versiune a catalogului nostru de produse cu soluţii de curăţare şi impermeabilizare, făcând click pe link-ul de mai jos.

Image