Dedicated to quality building

Produse din piatră naturală, dale pavaj,
soluţii şi idei de amenajare

single image

Despre Noi

Suntem o companie modernă aflată în creştere şi oferim o gamă largă de piatră decorativă, dale pavaj, marmură, travertin și granit, precum și idei de utilizare a pietrei în amenajări interioare sau exterioare. Selectăm produsele la noi în țară sau importăm cea mai bună piatră naturală, pentru a le oferi clienților noștri posibilitatea să își transforme viziunea în realitate. Cu ajutorul nostru puteți găsi piatră naturală prelucrată la dimensiuni standard sau chiar executată la comandă. Pentru amenajările exterioare, comercializăm pavele, dale, borduri, elemente placări exterioare, elemente de gard, capace stâlp, rigole de diferite dimensiuni, produse destinate zonelor cu trafic redus sau ridicat, cu necesități și destinații variate.

Tipuri de utilizare

Galerie de imagini

Principiile și valorile noastre

Misiune

Dorim să ne ridicăm, prin ceea ce facem zi de zi, la înălțimea așteptărilor consumatorilor şi partenerilor noștri. Produsele promovate de către Doris Baukraft sunt un adevărat etalon prin calitatea si diversitatea lor, stimulând creativitatea proiectelor și lăsând totodată o amprentă pozitivă asupra societății și mediului înconjurător. În relațiile cu clienții și partenerii noștri vom aplica întotdeauna aceste principii călăuzitoare:
Performanță și calitate
Flexibilitate și dinamism
Responsabilitate și corectitudine
Eficiență și inovație
Creativitate și originalitate
Încredere și respect

07 IUNIE 2019

Piatra naturală în amenajările de interior

Piatra naturală este un material potrivit pentru designul de interior întrucât aceasta aduce mai multă căldură și farmec în casele noastre.

06 IUNIE 2019

Câteva sfaturi pentru realizarea aleilor de grădină

A început sezonul cald. V-ați gândit deja cum să vă amenajați aleile din grădină? Sfatul nostru este să folosiți mereu materiale de calitate superioară, care reușesc să ofere nu numai un ambient plăcut, dar şi durabilitate!

Suntem pregătiţi!

Sunaţi acum pentru o cotatie!
+40 745 296 137