Marmură

Marmură

Marmura este folosita in special pentru placarea pardoselilor si peretilor, dar poate fi folosita cu succes si pentru obtinerea unor blaturi superbe de baie, bucatarie dar si scari sau glafuri la geam. Produsele din marmura ofera un aspect unic caracterizat prin frumuseste deosebita si eleganta.

Marmura vine intr-un numar imens de optiuni de culoare, combinatii de culori, design, stil si modele pentru ca dumneavoastra sa alegeti tipul potrivit. Aceasta gama ampla de culori si optiuni de stil usureaza introducerea pardoselei din marmura in locuinte cu diferite amenajari decorative.

Pentru cei care doresc sa-si pastreze spatiul de lucru si de relaxare intr-o maniera impecabila, prea putine tipuri de pardoseala pot egala proprietatile hipoalergenice ale marmurei, aceasta fiind rezistenta la bacterii, impiedicand totodata colectarea alergenilor precum par de la animalele de companie, polen, praf, murdarie si alte elemente ce se pot depune spre exemplu in tesatura covorului. Ca si avantaje la manopera si montaj, mentionam: posibilitatea lustruirii canturilor, realizarea dintr-o singura bucata a blaturilor, glafurilor, ceea ce inseamna si folosirea mai putina a chiturilor de rosturi.

  • Densitate aparenta medie: 2,7 t/m3 (+-10%)
  • Absorbtia de apa: % 0,08 - 0.11 • Rezistenta la compresiune: 0,41 - 0.46 g/cm2
  • Rezistenta la compresiune in stare uscata: 66 - 90 N/mm2
  • Rezistenta la compresiune dupa 25 de cicluri inghet-dezghet: 56 - 80 N/mm2
  • Rezistenta la soc mecanic: 2,3 - 4.2 N/mm2

Date

12 Iunie 2019

Tags

Creative