Servicii de zugrăvit

Image
Image

Servicii de zugrăvit

Dacă doriți să vă modernizaţi sau să vă împrospătaţi locuința şi să vă zugrăviţi casa sau apartamentul, atunci puteţi apela la serviciile noastre profesionale. Prin intermediul partenerilor noştri, vă punem la dispoziţie o echipă de zugravi calificați şi cu experiență care vă pot ajuta să vă eliberaţi de stresul lucrării şi de curăţenia de la final. În funcţie de alegerile dumneavoastră pereții casei vor fi zugrăviţi la cel mai înalt standard de calitate, folosind vopsele moderne si ultra-rezistente.

Pentru a vă putea face o ofertă, vă rugăm să ne trimiteți pe e-mail o schiţă a imobilului sau a spaţiului pentru a vă putea calcula suprafețele ce urmează să fie zugrăvite. Vă rugăm să ne furnizaţi cât mai multe detalii despre lucrare şi să ne lăsaţi toate datele de contact, în cazul în care avem nevoie de informații suplimentare.

Servicii profesionale
de curăţat şi impermeabilizat

Servicii profesionale de curăţat şi impermeabilizat pavajul, piatra naturală şi gresia

Prin intermediul partenerilor Doris Baukraft, vă putem oferi servicii profesionale de curăţare, întreținere şi impermeabilizare a pavajelor, pavelelor, pietrei naturale sau a suprafeţelor din gresie, beton amprentat etc. Aceste servicii sunt perfecte pentru lucrările de amenajare sau întreţinere în curţi rezidențiale sau spaţii exterioare industriale sau comerciale.

Este foarte important ca pavajele și terasele să fie curățate periodic pentru a le menține într-o stare bună și pentru a le asigura durabilitatea. Umiditatea și bacteriile pot produce mușchi și alge care, pe lângă faptul că oferă un aspect neîngrijit, pot face ca pavajele să devină foarte alunecoase.

În anumite cazuri, pe lângă folosirea unor procedee si perii speciale mai este recomandată şi utilizarea unor produse profesionale de curățat şi de impermeabilizat pavajele sau suprafeţele din piatră naturală. Suprafețele tratate cu aceste soluţii devin mult mai rezistente la radiațiile UV, ceea ce elimină efectul de îngălbenire. Produsele noastre nu afectează culoarea și naturalețea suprafeței pe care a fost aplicată și permite acesteia să "respire". În plus, acestea conţin un amestec de particule de diferite dimensiuni, astfel încât suprafețele poroase (cum sunt: marmura, granitul și piatra) și cele absorbante (cimentul sau pietrele) să fie tratate cu ușurință.
Image
Image
Impermeabilizarea este importantă deoarece petele pot distruge pavajele din piatră, marmură, suprafețele din granit și ciment. Dar substanțele impermeabilizante protejează aceste suprafețe împotriva petelor, dar, în același timp, le asigură și impermeabilizarea la ulei și la apă. Analiza microscopică a suprafețelor din marmură, granit și piatră scoate la iveala o multitudine de pori interconectați care sunt predispuși la acumularea murdăriei și formarea petelor, ceea ce duce la pierderea luciului și a aspectului lor natural. De exemplu, SurfaPore M îmbracă porii suprafețelor prețioase fără a le schimba aspectul și le conferă capacitatea de a respinge petele pe baza de ulei. Astfel este obținut un dublu efect: protecția pasivă, prin îmbrăcarea suprafeței porilor, și protecția activă, prin combaterea grăsimilor ca un scut protector eficient!
Pentru a vă putea face o ofertă, vă rugăm să ne trimiteți pe e-mail o schiţă terasei sau aleilor din gradină, pentru a vă putea calcula suprafețele ce urmează să fie curăţate sau impermeabilizate. Vă rugăm să ne furnizaţi cât mai multe detalii despre lucrare şi să ne lăsaţi toate datele de contact, în cazul în care avem nevoie de informații suplimentare.