Termeni și condiții de utilizare

SC FAST ACHIEVER SRL
LOC. CLUJ - NAPOCA
JUD. CLUJ
CUI: 35318229
J12/3741/11.12.2015
Mobil: 0745.296.137
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea SC FAST ACHIEVER SRL.

SC FAST ACHIEVER SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura website-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila. Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Acest site este intretinut si administrat de SC FAST ACHIEVER SRL, care va fi denumita in continuare Societate.

Intregul continut al site-ului www.dorisbaukraft.com este proprietatea Societatii si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul in scris al Societatii, a oricaror informatii, date sau fotografii, se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Societatea garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic dar nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Societatea nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Continutul site-ului si declinarea responsabilitatii

Societatea nu isi asuma nicio responsabilitate si nu poate fi facuta vinovata de niciun prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiilor prezentate pe site sau din incapacitatea de folosire a informatiilor.

Societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a site-ului www.dorisbaukraft.com.

Societatea nu raspunde de continutul si calitatea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.dorisbaukraft.com, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Societatea nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.

Descrierile produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila. Preturile pot fi actualizate, fara o instiintare prealabila. Preturile finale sunt exprimate in lei.

Societatea nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive.

Deasemenea, Societatea nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea defectuoasa a site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.

Fotografiile de produs conținute pe site sunt cu caracter informativ și nu constituie obligație contractuală.

Promotii si concursuri

Societatea isi stabileste singura regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Societatea nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si poate intrerupe sau anula orice promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul www.dorisbaukraft.com sau incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre societate si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul si le asuma in totalitate.

Tipărire   Email